Телешко със зеленчуци

16/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Радост за очите, балсам за стомаха!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 883
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета, измийте ги и ги подсушете. Смесете всички зеленчуци нарязани на едро (без картофите). Добавете към тях виното, червения, черния пипер, дафиновия лист, кимиона, сол на вкус и мазнината.

Залейте с топла вода и сложете да се вари заедно с месото до неговото омекване. Размийте брашното в малко вода и разбъркайте към ястието.

Картофите обелете и сварете отделно в подсолена вода и нарежете на парчета. Поднесете ги като гарнитура към ястието, но може и да ги сварите в самото телешко. Поднесете поръсено с магданоз.подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

дино
дино
15.05.2013 20:17
Колкото да покрие леко, би трябвало..
0
1
Весела
Весела
15.05.2013 17:39
Всичко е перфектно, но кажете колко вода се слага.
0
1
Тони
Тони
16.11.2011 15:48
"Със зеленчуци", а не "с зеленчуци".
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв