Руска гарнитура

24/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 162
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и обелени зеленчуци нарязваме на малки парчета и ги задушаваме под капак в загрятото масло.

След 5 минути доливаме малко вода и прибавяме оцета, готвим до омекването на зеленчуците.

Прибавяме брашното, сметаната, сол, захар и дафинов лист и задушаваме за още 10 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар