Руска гарнитура

24/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо656
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и обелени зеленчуци нарязваме на малки парчета и ги задушаваме под капак в загрятото масло.

След 5 минути доливаме малко вода и прибавяме оцета, готвим до омекването на зеленчуците.

Прибавяме брашното, сметаната, сол, захар и дафинов лист и задушаваме за още 10 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар