Полска гарнитура

24/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо588
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото и обелено цвекло настъргваме на едро ренде, най-добре с ръкавици, за да не се боядисаме и го запържваме в сгорещеното олио.

Добавяме счукания чесън, захар, сол и оцет на вкус, доливаме малко вода и задушаваме докато oмекне.

Сервираме гарнитурата към месни ястия или като самостоятелно ястие.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар