Полска гарнитура

24/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо361
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото и обелено цвекло настъргваме на едро ренде, най-добре с ръкавици, за да не се боядисаме и го запържваме в сгорещеното олио.

Добавяме счукания чесън, захар, сол и оцет на вкус, доливаме малко вода и задушаваме докато oмекне.

Сервираме гарнитурата към месни ястия или като самостоятелно ястие.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар