Суфле от грозде по норвежки

09/08/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Да приготвиш суфле си е истинско изкуство, което оставяме на професионалистите. Ние предпочитаме да се заемем с изяждането му "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо160
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме гроздовите зърна заедно със захарта, лимоновата кора и малко вода докато омекнат и ги пасираме.

Разбиваме предварително отделените жълтъци с брашното и 2 с.л. от пюрето и постепенно добавяме останалото пюре. Варим на среден огън за 5 минути.

Прибавяме виното и разбитите на сняг белтъци, като разбъркваме внимателно.

Изсипваме сместа в намаслена форма и печем на слаба фурна за 30 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар