Котешко езиче

22/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Изпитана рецепта, за един от най-емблематичните сладкиши от близкото минало, с който са израснали няколко поколения българи."
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 603
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме захарта и маслото , докато станат на крем и прибавяме разбитите на сняг белтъци и ванилията, размесваме вниматено, за да не спаднат белтъците.

Пълним пош и шприцоваме котешки езичета върху застлана с хартия за печене тава.

Печем в загрята силна фурна за 10 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Elena Dobrev
Elena Dobrev
08.02.2017 16:30
Заех се да приготвя тези котешки езичета, и като започнах видях, че рецептата е грешна, или не пълна. Може ли някой да ми каже колко е захарта, и има ли въобще брашно, защото никъде не пишеше да го прибавим. Да не би да е объркано в съставките, вместо брашно да стои захар?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв