Печени картофи на фурна

17/11/2011
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Невероятно хрупкави и вкусни са тези печени в бира картофки. Рецепта, която заслужава място на вашата трапеза"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо158 150
  • Преглеждания за месеца2716
  • Преглеждания за седмицата501
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете картофите и ги нарежете на парчета. изсипете ги в голяма тава, полейте ги с мазнината и бирата. Посолете, прибавете черен пипер и къри.

Объркайте, долейте малко топла водичка и сложете да се пекат до приятен загар или до омекване на картофите.подобни рецепти тук
5 14
4 8
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Бистра
Бистра
04.03.2017 19:07
Изпробвах рецептата с червени картофи - те даже могат да се готвят с кожата - стана добре :)
1
0
Наталия Петрова
Немога да разбера защо изобщо трябва да се слага вода или бира!? Картофите стават божествени и само с олио и сол( и неса сурови).Опитайте!Според мен ако трябва да се сложи подправка то това не съмнено е джоджън.
8
2
Aneli
Aneli
25.02.2016 06:06
stiga s tova kari to ne e balgarskat kuhnya po skoro v indiiskata. aman ot poindiichvane na Bg kuhnya
1
9
Бистра
Бистра
04.03.2017 19:22
първо ако си толкоз българка пиши на кирилица - второ този сайт не е за злобни критики
аз също готвя с къри и това не ме прави по-малко българка
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв