Бързо кьопоолу

22/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 212
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • чушки – 3 бр., печени белени (червени)
  • патладжани – 1 бр. печен и белен
  • чесън – 3 - 4 скилидки
  • магданоз – ½ връзка
  • оцет – 1 с.л.
  • зехтин – 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер.

Слагаме сместа в дървен съд, добавяме счукан чесън и размачкваме докато патладжанът стане на каша.

Поръсваме с нарязан магданоз, разбъркваме и оставяме на хладно за 1 час.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар