Паниран кашкавал в бира

25/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 656
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците и разбиваме белтъците на сняг.

Разбъркваме жълтъците с брашното, бирата, сол и черен пипер и добавяме разбитите белтъци, размесваме внимателно.

Режем кашкавала на пръчици и ги топим в панировката.

Пържим в сгорещеното олио до златисто.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар