Диня с мастика

26/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Еееех, класика! И наздраве!"
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо317
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовяваме динята на две.

С помощта на спринцовка пълним всяка половина с по 200 мл мастика.

Прибираме в хладилника и изстудяваме.

Сервираме нарязана на парчета.

Ако динята е по-малка, може да я напълним без да я разполовяваме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар