Баварска супа

05/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо202
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрятото масло запържваме нарязания на тънко лук, докато се зачерви.

Сервираме супата, като на дъното на дълбока чиния поставим нарязани парчета козуначени кифли, отгоре подреждаме запържения лук и наситнения зелен лук.

Доливаме затопления и овкусен със сол, черен пипер и индийско орехче бульон и сервираме.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар