Пита с месо

08/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо105
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кайма - 500 г, смес
  • бекон - 150 г
  • яйца - 2 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • галета - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме в сгорещеното олио наситнения лук и чесън до златисто, отстраняваме от котлона.

Прибавяме каймата, едното яйце, сол, черен пипер, наситнения магданоз.

Прехвърляме в тава и оформяме питка и намазваме с другото разбито яйце и поръсваме с галета, покриваме с парчета бекон.

Печем в предварително загрята умерена фурна за час.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар