Сицилиански кюфтета

27/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Влюбени сме в Италия и в италианската кухня, и особено в тези престъпно вкусни сицилански кюфтета с пармезан "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо583
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипваме каймата и добавяме жълтъците, настъргания пармезан, наситнения босилек, сол и пасирания чесън, разбъркваме много добре.

Оставяме да почине за 20 минути и доливаме зехтина, отново омесваме.

Оформяме кюфтенца, които пържим в сгорещеното олио.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар