Панировка за пиле

16/11/2011
"Готово, вече знаете коя е най-вкусната панировка за пиле, остава само да ни поканите на гости!"
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 417
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс.

Пилешкото се овалва последователно в брашното, яйцата с бира и корнфлейкса с картофено пюре.

Пържи се в силно сгорещена мазнина и се отцежда върху решетка, под която има кухненска хартия.подобни рецепти тук
5 2
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
0
0
Elka Savova
Elka Savova
10.10.2013 16:32
без оцет и картофеното пюре :)
0
0
tanadra
tanadra
10.10.2013 15:07
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв