Пилешки пържоли с лимонена салца

29/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Знаем, че сте загрижени за фигурата си, затова ви показваме как може да се храни човек хем вкусно, хем здравословно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начуканите пилешки гърди мариноваме в сока от 1 лимон, сол, черен пипер и риган, охлаждаме за час в хладилника.

Вадим и печем на гореща намазнена скара.

Към нарязяния на ситно домат прибавяме сока на другия лимон, сол, риган, черен пипер и олио и разбъркваме добре.

Сервираме пържолите полети със салцата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар