Домашен стерилизиран свински пастет

21/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 886
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в месомелачката попарения свински дроб заедно с месото и сланината, разбъркваме добре и смиламе повторно.

Прибавяме разбитите яйца, млякото и подправките на вкус и разпределяме в буркани.

Стерилизираме бурканите за 90 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар