Домашен стерилизиран свински пастет

21/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 222
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински дроб - 1 кг
  • сланина - 1 кг
  • свински бут - 1 кг
  • яйца - 5 бр.
  • прясно мляко - 1/2 л
  • кимион - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в месомелачката попарения свински дроб заедно с месото и сланината, разбъркваме добре и смиламе повторно.

Прибавяме разбитите яйца, млякото и подправките на вкус и разпределяме в буркани.

Стерилизираме бурканите за 90 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар