Патладжан - туршия

06/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 987
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме патладжаните и ги режем на филийки, поръсваме обилно със сос и оставяме за 12 часа да се отцеди горчилката.

Пържим отцедените патладжани в сгорещеното олио и веднага ги потапяме в оцета за кратко.

Редим резените плътно в буркани като разпределяме между тях нарязани скилики чесън и магданоз, покриваме със същото.

Стерилизираме туршията за 10 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар