Бамя - туршия

03/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Бамята е капризна и дръпната, на правилно приготвена - е истински празник за сетивата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 852
  • Преглеждания за месеца334
  • Преглеждания за седмицата148
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре под течаща вода крехката бамя и я бланшираме във вряла вода докато леко потъмнее.

Избираме достатъчно голям буркан и сипваме в него нарязания копър, магданоз, лук, скилидките чесън, солта, захарта, оцета и синапа.

Подреждаме бамята в буркана и доливаме вода до гърлото му.

Варим буркана за 6-7 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар