Конфитюр от тиква с орехи

25/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, нарязваме и накисваме тиквата във варова вода за 2 часа, отмиваме много добре.

Сваряваме захарта с 1 л вода, оставяме да поври 20 минути на среден огън и прибавяме тиквата, варим докато започне да се сгъстява.

Малко преди да махнем тиквата от котлона прибавяме орехите и индришето.

Разпределяме сладкото в буркани и го стерилизираме за 10-15 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар