Суров конфитюр от касис

06/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Узрелият касис се почиства и измива добре под течаща вода, отцежда се и се смила с месомелачка или блендер.

Мерим полученото пюре и за всеки килограм пюре прибавяме по 1.6 кг захар.

Бъркаме всичко с дървена лъжица, докато захарта се разтвори и наливаме в буркани.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар