Бъркани яйца със зелен лук и бекон

18/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Страхотна комбинация от няколко прости съставки, подходяща както за вечеря, така и за обяд. Ами - да ви е сладко, приятели "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо403
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • яйца – 3 бр.
  • зелен лук – 1 връзка
  • бекон – 100 г
  • олио – 2 с.л.
  • масло – 25 г
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме зеления лук на дребно, нарязваме бекона на дребни парченца.

В тиган загряваме олиото и запържваме бекона за кратко, добавяме лука и пържим докато омекне.

Прибавяме маслото и щом се разтопи, сипваме яйцата в тигана. Изчакваме да побелее белтъкът и внимателно разбъркваме малко. Стараем се да не стане на каша.

Посоляваме и посипваме с червен и черен пипер. Сервираме веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар