Сотирани картофи

14/11/2011
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Сотирани картофки, които да хапнете като основно ястие или вкусна гарнитура!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 940
  • Преглеждания за месеца500
  • Преглеждания за седмицата162
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на парчета. Сложете ги в тенджера с вода да се сварят, но не да се разварят. Сложете малко сол по време на варенето. Готовите картофи отцедете добре и подсушете с кухненска хартия.

Загрейте в дълбок тиган олиото и маслото и добавете картофите. Разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер и добавете чесъна.

Пържете картофите като разбърквате внимателно, докато придобият апетитен златист цвят. Накрая по желание добавете накълцан копър или магданоз и объркайте преди да поднесете.подобни рецепти тук
5 12
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Виолета
Виолета
06.02.2013 17:13
Мечтата на всяка дама......Наистина са перфектни !
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв