Мариновани пилешки филенца в картофени люспи

22/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ето на това му се казва за зарежем диетата с финес "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо158
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбъркваме добре всички съставки за маринатата и в нея поставяме нарязаните на жулиени пилешки филета да се овкусят поне за 1 час.

Обелените картофи режем с белачка на съвсем тънки лентички, а след това на квадратчета, за да станат на люспи.

Разбиваме добре панировката и потапяме филенцата в нея, после ги овалваме в подсушените картофени люспи и ги пържим в сгорещена мазнина на средна температура.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар