Пържени калмари по гръцки

07/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 299
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме калмарите и ги почистваме от главата, пипалата и вътрешната кост, като запазваме пипалата и ги нарязваме на кубчета.

Тубата нарязваме на кръгчета.

Отново измиваме и оставяме да се отцедят.

Посоляваме и поръсваме с черен пипер, овалваме в брашно и запържваме до зачервяване.

При сервиране поливаме с лимонов сок.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар