Бакла с доматен сос по селски

07/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме баклата и я задушаваме в мазнина с нарязания лук и малко вода.

Когато баклата омекне добавяме едро нарязаните домати, посоляваме и поръсваме с копъра. Заливаме с чаша гореща вода и варим на тих огън 30 минути.

Запичаме брашното на сух тиган и с него сгъстяваме соса.

Размиваме с малко вода доматеното пюре и го сипваме при другите продукти. Подправяме с едро счукан черен пипер.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар