Гъби в тиган по овчарски

06/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо604
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в тиган с мазнина.

Добавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да готвим, докато лукът омекне.

Прибавяме нарязаните гъби, посоляваме и захлупваме с капак, за да се задушат добре.

Прибавяме парченца сирене, червен и черен пипер и пак похлупваме за 5-10 минути.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар