Наденица с гъби и ориз по селски

06/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо531
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • наденица – 300 г
  • олио – ½ ч.ч.
  • домати – 5 - 6 бр.
  • ориз – ½ ч.ч.
  • гъби – 300 г
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган с половината мазнина задушаваме почистените и нарязани гъби до омекване, прибавяме нарязаната наденица и измития ориз.

Заливаме с вода, да покрие ястието, и оставяме да се свари.

Настъргваме доматите и в друг съд с останалата мазнина ги задушаваме овкусени със сол.

При сервиране сипваме в средата ориза с наденицата и около тях - доматения сос.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар