Шоколадови бонбони Фереро

14/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Шоколадови бонбони с вкус на лятна тръпка - сладки и наситени!"
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 744
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Вафлите се натрошават ситно или се смилат в кухненски робот. Трябва да се получат трохи, които се смесват с натрошените лешници.

Всичко се обърква с течния шоколад и сместа се слага в хладилник за 1/2 час. След това оформете малки топчета.

Всяко топче се овалва в разтопения заедно с олиоточерен шоколад. Оставяйте готовите бонбони в хартиени кошнички или в кутия от др. шоколадови бонбони.подобни рецепти тук
5 13
4 2
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

anitram
anitram
04.11.2014 19:46
Аз знам, че когато шоколадът се топи на водна баня никога не се слага масло, защото иначе шоколадът може да стане на буци.Слага се олио и то не в големи количества, а малко. :D
1
0
Гергана
Гергана
12.03.2014 20:45
за гланц мисля че маслото е по добрия вариант
1
0
ДК
ДК
21.11.2012 16:55
ужас само като видях комбинацият шоколад и олио ми стана ясно че няма нищо общо с оригиналните бонбони . хубавия шоколад се обработва с хубаво МАСЛО бе хора !!!
5
5
Моника
Моника
03.02.2014 14:14
доколкото се сещам олиото придава блясък на шоколада :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв