Свински ребра по каубойски

04/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 329
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1.5 кг
  • чили сос – 2/3 ч.ч.
  • сладко от грозде – ½ ч.ч.
  • червено вино – 2 с.л., сухо
  • горчица – 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запичаме ребрата на 180 градуса до готовност.

Смесваме подправките и ги загряваме върху котлон докато сладкото се разтопи.

Мажем ребрата с получения сос и ги запичаме за още 30 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар