Корн дог

03/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кренвирши - 8 бр.
  • брашно – 1 ч.ч.
  • царевично брашно – 2 с.л.
  • сода за хляб – ½ ч.л.
  • сол – ½ ч.л.
  • прясно мляко – ¾ ч.ч.
  • яйца – 1 бр.
  • лук – 1 глава, настърган
  • маргарин – 3 с.л. или масло
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме брашната със содата и солта, добавяме накъсания на парчета маргарин или масло, прясното мляко, разбитото яйце и настъргания лук. Разбъркваме добре.

Всеки кренвирш потапяме в сместа и пържим в сгорещено олио зa 5-7 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар