Пържоли турбиго

02/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо770
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите, поръсваме ги със сол и черен пипер и ги прибираме в хладилник за 20 минути.

Потапяме всяка пържола в брашно и от двете страни и ги изпържваме в 2/3 от мазнината.

В отделен съд в останалата мазнина изпържваме кренвиршите, нарязани на кръгчета и гъбите, нарязани на ивици.

Сваляме от котлона и добавяме ситно нарязания магданоз. Върху всяка пържола слагаме част от плънката, когато сервираме.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар