Пържоли турбиго

02/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пържоли – 6 бр.
  • брашно – 4 с.л.
  • гъби – 250 г
  • кренвирши – 250 г
  • олио - 1 к.ч.
  • магданоз – ½ връзка
  • черен пипер – 1 ч.л.
  • сол – 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите, поръсваме ги със сол и черен пипер и ги прибираме в хладилник за 20 минути.

Потапяме всяка пържола в брашно и от двете страни и ги изпържваме в 2/3 от мазнината.

В отделен съд в останалата мазнина изпържваме кренвиршите, нарязани на кръгчета и гъбите, нарязани на ивици.

Сваляме от котлона и добавяме ситно нарязания магданоз. Върху всяка пържола слагаме част от плънката, когато сервираме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар