Хапки от пъдпъдък

01/10/2013
от ВенкоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо550
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пъдпъдъци – 500 г
  • пилешко месо - бон филе 250 г
  • топено сирене – 100 г
  • бекон – 200 г
  • бяло вино – 100 мл.
  • соев сос – 2 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пъдпъдъците и заедно с пилешките бон филенца ги овалваме в подправките, които предварително сме смесили в подходящ съд.

Във всеки пъдпъдък слагаме парченце топено сирене и го увиваме с тънък резен бекон, като го закрепваме с клечка за зъби.
По същият начин увиваме и филенцата, в средата на които също сме сложили сирене и закрепили с клечка за зъби.

Всичко така приготвено подреждаме в йенска тава, която сме намазали с масло, сипваме виното за да покрие дъното, затваряме с капак и печем.
подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар