Пиле кюлбастия

31/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Не се замисляйте изобщо - щом рецептата е на Севда е не само изпитана, но и божествено вкусно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 326
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета – 4 бр.
  • сол – 1 ч.л.
  • черен пипер – 1 ч.л.
  • бахар – 1 ч.л. смлян
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчетата и отстраняваме костите им.

Овкусяваме парчетата със солта, черния пипер и бахара. Оставяме ги в хладилник за 3-4 часа.

В съд върху котлона сгорещяваме маслото и в него запържваме месото.

Затваряме го в съд с капак за 15 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар