Панирано пиле в нишесте

02/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Месо? Панирано? В много мазнина? Ооо, да, дайте го насам И да не забравите да кажете Благодаря на Севда за поредното страхотно вкусно предложение "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 678
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пиле – 1 бр.
  • нишесте - 125 г пшенично
  • водка – 50 мл
  • соев сос – 50 мл
  • лук – 1 глава
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • олио – 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пилето. Нарязваме го на парчета.

От соевия сос, водката, нарязания на едро лук и скилидки чесън приготвяме марината и в нея оставяме парчетата месо да престоят 24 часа в хладилник.

Изваждаме месото и го овалваме в нишестето.

Пържим пилето на маслена баня.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар