Телешко печено със специален сос

24/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо394
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на по тънки парчета. Намазваме го с горчица и го поръсваме със сол и черен пипер, поставяме го в съд от йенско стъкло.

Отстрани нареждаме ситно нарязаните моркови, сланина, чесън и целина, добавяме водата.

Печем месото на 190 градуса за час и половина. От време на време поливаме със соса от печенето.

В съд върху котлона задушаваме нарязаните гъби в маслото, с тях покриваме отгоре месото. Добавяме виното и най-отгоре изсипваме настъргания кашкавал, разбъркан с яйца.

Връщаме обратно във фурната и запичаме за 20 минути.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар