Телешко печено със специален сос

24/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо252
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на по тънки парчета. Намазваме го с горчица и го поръсваме със сол и черен пипер, поставяме го в съд от йенско стъкло.

Отстрани нареждаме ситно нарязаните моркови, сланина, чесън и целина, добавяме водата.

Печем месото на 190 градуса за час и половина. От време на време поливаме със соса от печенето.

В съд върху котлона задушаваме нарязаните гъби в маслото, с тях покриваме отгоре месото. Добавяме виното и най-отгоре изсипваме настъргания кашкавал, разбъркан с яйца.

Връщаме обратно във фурната и запичаме за 20 минути.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар