Пиле Ориент

24/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилето и го нарязваме на парчета. Слагаме го в тефлонов дълбок съд и го задушаваме с малко сол без мазнина.

Добавяме нарязания на филии лук. Захлупваме с капак и задушаваме за 30 минути.

Слагаме обелената и нарязана на кубчета ябълка, счукания чесън и подправките.

Накрая поливаме с бульона и оставяме да ври на тих огън. Малко преди да е готово, добавяме коняка и сметаната.

Сервираме със ситно нарязан магданоз.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар