Арабско реване

12/10/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
"Арабско реване в стила на най-добрите сладкиши на Ориента "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо66 872
  • Преглеждания за месеца419
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до гладък крем и постепенно прибавяйте брашното, предварително пресято с бакпулвера.

Разбъркайте с киселото мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна.

Изпеченото реване полейте със плодов сироп по избор. Използвайте сока на компот от кайсии, праскови или други плодове.подобни рецепти тук
5 15
4 9
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Кристиана
Кристиана
28.06.2015 19:40
Здравейте,
На каква температура печете реването и на вентилатор или без?
Поздрави, рецептата изглежда доста лесна, тази вечер мисля да я тествам :)
0
0
IsakRace
IsakRace
10.07.2015 21:27
175gr
1
0
Берта
Берта
16.10.2011 16:19
Няма да е никакъв проблем. Ако искате, добавете плодова есенция. :)
4
0
Maddi
Maddi
16.10.2011 13:34
Ако сложим лимонови настъргани кори проблем ли ще е ?
1
1
илив
илив
18.02.2014 15:45
не не е проблем
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв