Домашно ризото с червено вино

21/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо154
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме половината масло и в него запържваме наситнения лук, прибавяме ориза и разбъркваме.

Запържваме за кратко и посоляваме, прибавяме виното и доливаме бульона, като бъркаме непрекъснато, докато оризът поеме течността, но без да се развари.

Сваляме ориза от котлона, добавяме останалото масло и настъргания кашкавал, овкусяваме с черен пипер и разбъркваме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар