Песто Дженовезе

08/10/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 388
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар