Варен паламуд по градинарски

23/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час.

В дълбок съд върху котлона слагаме водата и олиото да заврат и в тях сваряваме нарязаните на ситно зеленчуци.

Когато зеленчуците омекнат, слагаме и рибата да се свари.

Сервираме рибата с продълговата чиния със сос от размитото брашно във вода и сока на лимона, които сме сварили предварително.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар