Варен паламуд по градинарски

23/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо440
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • паламуд – 1 бр.
  • моркови – 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • лимои – 1 бр.
  • олио – 50 мл
  • брашно – 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер – 1 ч.л.
  • целина – ½ глава
  • вода – 3 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час.

В дълбок съд върху котлона слагаме водата и олиото да заврат и в тях сваряваме нарязаните на ситно зеленчуци.

Когато зеленчуците омекнат, слагаме и рибата да се свари.

Сервираме рибата с продълговата чиния със сос от размитото брашно във вода и сока на лимона, които сме сварили предварително.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар