Агнешко месо в гювеч със зеленчуци

29/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Разкошен агнешки гювеч с ориз - опитайте и няма да забравите никога вкуса на това ястие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 183
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на едро.

Отделно нарязваме зеленчуците без магданоза на едри парчета и ги прибавяме към месото. Овкусяваме с подправките и прибавяме брашното и водата.

Слагаме месото и зеленчуците да се пекат във фурна на 200 градуса.

Когато ястието е почти готово, добавяме измития ориз. Печем още 20 минути.

Сервираме месото със ситно нарязан магданоз.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар