Яхния със свинско, картофи и тиква

05/10/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763321
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 427
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета. Смесете брашното с индийското орехче и черния пипер и оваляйте месото в сместа, като изтръсквате парчетата от излишното количество.

Загрейте маслото със зехтина в голям тиган и сложете свинското да се запържи заедно със стрък розмарин, като обърквате на силен котлон. Долейте 1/2 от бульона, покрийте и оставете да къкри за половин час.

Обелете и нарежете картофите, както и тиквата на парченца. Прибавете ги в тигана, объркайте, долейте останалия бульон и прибавете салвията.

Подправете със сол и сложете отново да се задушава. Периодично разбърквайте за 20 минути и махнете ястието от котлона. Поднесете с накълцан пресен магданоз.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

galina
galina
25.09.2013 17:45
пробвах рецептата но не ми хареса.може аз нещо да не съм направила както трябва но има някакъв странен вкус
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв