Пълнен червен лук с риба

23/09/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор3762293
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 654
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и отрежете капачета с диаметър около 2 см. Сложете го да се бланшира за 10-тина минути във вряща вода. Извадете главите лук и след като поизстинат ги издълбайте от вътрешните пластове, така че да останат 2-3 външни пласта.

В купа смесете двете консерви риба заедно с мазнината и ги намачкайте на каша. В съвсем малко мазнина запържете накълцаната вътрешност на лука и добавете настъргания морков.

Щом леко омекнат прибавете ситно нарязания домат, но само външната месеста част. Овкусете с подправките на вкус и махнете от котлона.

Изсипете зеленчуците към рибата и объркайте с майонезата, пармезана, галетата, а след като малко изстине добавете яйцето и кашкавала. Прибавете отново от всички подправки и накълцания магданоз.

С така приготвената плънка напълнете лука. Подреждайте главите в леко намазнена тава, а ако остане плънка, я разпределете в тавата. Сложете ястието да се пече на умерена фурна, докато хване лек загар. Поднесете с накълцания зелен лук.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Росинант
Росинант
03.02.2014 15:52
Много добре влияе на ерекцията.Като се надървя , клатя по един час.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв