Задушени мини кюфтенца

06/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешка кайма - 300 г
  • телешка кайма - 300 г
  • свинска кайма - 200 г
  • сол - 1 ч.л.
  • лют червен пипер - 1 ч.л.
  • карамфил - 1 щипка млян
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • галета - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме каймите и ги овкусяваме със сол, черен, лют червен пипер и карамфил. Прибавяме галетата и омесваме добре. Прибираме в хладилника поне за 6 часа.

Вадим и с мокра ръка оформяме малки продълговати кюфтенца.

В нагорещен тефлонов тиган изсипваме кюфтенцата и ги задушаваме в собствена мазнина.

Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар