Задушени печурки с пресен чесън

02/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме гъбите на филийки, моркова, лука и чесъна - на ситно.

Загряваме олиото и нето запържваме морковите и лука за кратко, прибавяме гъбите и задушаваме под капак.

Добавяме чесъна и овкусяваме на вкус със сол и черен пипер.

Сервираме поръсени с наситнен магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар