Агнешко с кисело мляко на фурна

29/08/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Опитайте най-доброто от българската селска кухня!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 455
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1, 2 кг
  • яйца - 4 броя
  • масло - 3 с.л. краве
  • кисело мляко - 2 кофички
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • бахар - смлян на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете агнешко месо без кости и го сварете до омекване. Извадете го и го нарежете на парчета. Поставете го в намслена тава за печене и го поръсете със сол, черен и червен пипер и счукан бахар на вкус.

Разбийте яйцата с киселото мляко и останалото разтопено масло. Излейте сместа върху месото, раздрусайте леко тавичката и оставете да се овкуси за половин-един час. Сложете да се запече в предварително загряна фурна за около 20 минути.подобни рецепти тук
5 8
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

veselina
veselina
14.11.2014 19:51
да много е вкуснооооооо
0
0
Мария
Мария
13.05.2012 17:05
направих го и много ми хареса.Записах рецептата в тетрадката си, за да я преготвям и друг път .
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв