Пиле с кокосово брашно

26/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо152
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го посоляваме. В сух тиган запичаме кориандъра за кратко и го счукваме в хаванче.

В тиган разтопяваме 30 г масло и с тях запържваме наситнения лук до златисто, вадим го. Към мазнината добавяме останалото масло и в него запържваме пилето, когато стане златисто, прибавяме кокосовото брашно и подправките, разбъркваме и прехвърляме в огнеупорен съд с капак, с който ще го сервираме.

Прибавяме лука и киселото мляко, разбъркваме и оставяме да поври на слаб огън, докато остане на мазнина.

Сервираме с ориз или гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар