Ягодов ориз

21/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо228
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза до омекване в горещото мляко, заедно с щипка сол.

Пресоваме ягодите, пресни или замразени, и добавяме захар на вкус.

Добавяме ги към ориза, заедно с половината сметана и брендито и разбъркваме.

Охлаждаме и изчакваме да се втвърди, сервираме украсен с останалата сметана.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар